X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Terug

Nieuwe (food)thema's voor Kerstpakketten 2018

21 augustus 2018

Om medewerkers te inspireren! De (food)thema's waarbij medewerkers expliciet bedankt of geinspireerd worden zijn al jaren zeer succesvol en heel populair.

Sjaal met Verhaal

20 augustus 2018

Het uitgangspunt van Sjaal met Verhaal is het creëren van werk voor vrouwen in Nepal. Door de te zorgen voor een continue afname van producten, creëer je werk en werk zorgt voor een inkomen.

SeatZac chillbag

15 augustus 2018

Met deze felgekleurde zitzakken wordt de wereld een stuk vrolijker!

Story Tiles wandtegels

20 juli 2018

Story Tiles maakt mooie kunstwerkjes op tegels en berkenhout. Elk design heeft een grappige twist, waarin klassieke concepten contrasteren met moderen elementen. Een mooi Nederlands merk met een creatieve collectie.

Innovaties in themalijnen food

19 juli 2017

Nieuwe producten, nieuwe gebruiksmomenten en nieuwe verpakkingsvormen.

ArchitectMade

02 mei 2017

Bij Architectmade doorzoeken ze regelmatig archieven, tekeningen en musea, op zoek naar echte ‘meesterwerken’. Deze meesterwerken zijn ontwerpen die vooraanstaande architecten vele jaren geleden tijdens hun weg naar roem hebben gemaakt. Deze ontwerpen worden omgezet in tijdloze iconische producten!

Van Tjalle en Jasper

18 maart 2017

Design is balans tussen kunst en product! Dit is nog een extra zin waardoor het 2 regel is. Met deze erbij zelfs 3.

Taljsten 100% Swedish

14 februari 2017

Taljsten 100% Swedish

Wabi sabi servies

01 februari 2017

Organisch, handgemaakt & imperfect

9 berichten over 1 van de 1 pagina’s
X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.