X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Terug

Nieuwe Rituals cadeaupakketten online!

01 oktober 2021

Ieder jaar weer een feestje om de nieuwe Rituals cadeaupakketten te kunnen laten zien!

Reistassen Collection Xcada

23 september 2021

Luxe reistassen voor een heerlijk weekendje weg of om in stijl te sporten!

Kerstpakketten trends 2021

24 augustus 2021

De trends van 2020 zie je ook weer terugkomen in de trends voor kerstpakketten 2021. Populaire thema’s zijn bijvoorbeeld: gezelligheid, warmte, met elkaar, maar ook themalijnen met leuke teksten, om medewerkers extra te bedanken. Rituals & Wellness, duurzaam en mannenpakketten zijn onverminderd populair voor kerstpakketten.

Nieuw in ons assortiment: Riviera Maison

14 september 2020

Op de valreep hebben wij nog een 50-tal artikelen van Riviera Maison geselecteerd voor ons assortiment. Prachtige artikelen die warmte uitstralen en exclusief zijn. Dat blijft één van de pijlers van Riviera Maison.

Nieuwe (food)thema's voor Kerstpakketten 2018

21 augustus 2018

Om medewerkers te inspireren! De (food)thema's waarbij medewerkers expliciet bedankt of geinspireerd worden zijn al jaren zeer succesvol en heel populair.

Sjaal met Verhaal

20 augustus 2018

Het uitgangspunt van Sjaal met Verhaal is het creëren van werk voor vrouwen in Nepal. Door de te zorgen voor een continue afname van producten, creëer je werk en werk zorgt voor een inkomen.

SeatZac chillbag

15 augustus 2018

Met deze felgekleurde zitzakken wordt de wereld een stuk vrolijker!

Story Tiles wandtegels

20 juli 2018

Story Tiles maakt mooie kunstwerkjes op tegels en berkenhout. Elk design heeft een grappige twist, waarin klassieke concepten contrasteren met moderen elementen. Een mooi Nederlands merk met een creatieve collectie.

Innovaties in themalijnen food

19 juli 2017

Nieuwe producten, nieuwe gebruiksmomenten en nieuwe verpakkingsvormen.

ArchitectMade

02 mei 2017

Bij Architectmade doorzoeken ze regelmatig archieven, tekeningen en musea, op zoek naar echte ‘meesterwerken’. Deze meesterwerken zijn ontwerpen die vooraanstaande architecten vele jaren geleden tijdens hun weg naar roem hebben gemaakt. Deze ontwerpen worden omgezet in tijdloze iconische producten!

Van Tjalle en Jasper

18 maart 2017

Design is balans tussen kunst en product! Dit is nog een extra zin waardoor het 2 regel is. Met deze erbij zelfs 3.

Taljsten 100% Swedish

14 februari 2017

Taljsten 100% Swedish

Wabi sabi servies

01 februari 2017

Organisch, handgemaakt & imperfect

13 berichten over 1 van de 1 pagina’s
X-masgiftsonline gebruikt cookies uitsluitend om bezoek en samenstellen of kiezen van een kerstpakket mogelijk en gemakkelijker te maken. Zodat je ingelogd blijft tijdens een bezoek, de winkelwagen wordt onthouden, laatste bezoek wordt bijgehouden, laatste pagina die je hebt geopend, etc. Wij verstrekken geen informatie aan derde partijen met uitzondering van gegevens noodzakelijk voor de verzending van het pakket naar eventuele huisadressen.