X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Terug

Sjaal met Verhaal20 augustus 2018

In de voorbereiding voor het nieuwe kerstpakkettenseizoen op een van de beurzen, werd onze interesse gewekt door Sjaal met Verhaal. Enerzijds door de prachtige, soms ook kleurrijke sjaals en anderzijds natuurlijk door het verhaal erachter.

Het uitgangspunt van Sjaal met Verhaal is het creëren van werk voor vrouwen. Door de te zorgen voor een continue afname van producten, creëer je werk en werk zorgt voor een inkomen.

Daarnaast steunt Sjaal met Verhaal vanaf dag één diverse projecten in Nepal die afhankelijk zijn van donaties. De twee grootste projecten zijn het kinderhuis in Pokhara, Namaste Community Foundation (NCF) en de bouw van een medische post door de stichting Asian Heritage Foundation Nepal (http://www.ahfnepal.org/ en http://stichtingasianheritagenepal.weebly.com/)

Ook op andere manieren ondersteunt Sjaal met Verhaal projecten. Zo zijn er altijd producten waar een klein foutje in zit of die blijven liggen in de voorraad. Dat wil niet zeggen dat deze producten niet meer verkoopbaar zijn. Deze producten worden onder andere geschonken aan Stichting Diyo Nepal (http://www.diyonepal.nl/nl/). Zij verkopen deze producten op kleine markten en de opbrengst gaat naar deze Stichting.


Kijk HIER voor de leuke sjaals van Sjaal met Verhaal!

X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.