X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Terug

SeatZac chillbag





15 augustus 2018

Een pop-up loungekussen

De SeatZac Chill Bag. Een nieuw en hip loungekussen, gevuld met lucht, die kun je altijd goed gebruiken! Met de SeatZac chill je 'm namelijk onbeperkt en waar je maar wilt. Niet alleen omdat lucht overal toegankelijk is, maar ook omdat je ‘m heel makkelijk bij je draagt. De zitzak weegt maar 750 gram en komt in een compacte, handige draagtas. Hij is gemaakt van supersterk parachutestof en draagt zo vele kilo’s, zonder te zuchten.  

Zig-zag-chill-bag

Je hebt geen pomp nodig om de SeatZac te vullen. Vouw de SeatZac uit en loop met een zigzaggende beweging rond, bij voorkeur tegen de wind in. De SeatZac vult zich snel met 400 liter aan lucht. Dat zigzaggende sprintje geeft even een grappig gezicht voor je omstanders, maar vervolgens ben jij degene die ‘m bij de klippen op chillt, en niet zij ;) Gebruik de SeatZac op een festival, je dakterras, in het zwembad of op wintersport. Altijd goed!

De missie van een chillende producent

Het dagelijks leven kan behoorlijk hectisch zijn, daarom is SeatZac van mening dat iedereen het recht heeft om te chillen. Met deze uitvinding hoopt het gelijknamige Nederlandse bedrijf mensen overal de mogelijkheid te geven om een chillplek te creëren. Met hun felgekleurde zitzakken maken ze de wereld er in ieder geval een stuk vrolijker op!

SeatZac kerstpakketten

Natuurlijk hebben we ook verschillende kerstpakketten met deze hippe SeatZac gemaakt. Zoek op seatzac en je vind alles van deze hit van 2017!
X-masgiftsonline gebruikt cookies uitsluitend om bezoek en samenstellen of kiezen van een kerstpakket mogelijk en gemakkelijker te maken. Zodat je ingelogd blijft tijdens een bezoek, de winkelwagen wordt onthouden, laatste bezoek wordt bijgehouden, laatste pagina die je hebt geopend, etc. Wij verstrekken geen informatie aan derde partijen met uitzondering van gegevens noodzakelijk voor de verzending van het pakket naar eventuele huisadressen.