X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Terug

Nieuwe Rituals cadeaupakketten online!









01 oktober 2021
Vanaf 1 oktober worden ieder jaar de nieuwe Rituals cadeaupakketten gelanceerd. Altijd weer een leuk moment. Wat zal het zijn voor dit jaar?

Afgelopen 2 jaren waren de giftsets wit met een accentkleur voor de verschillende themas's. Zoals roze voor Sakura en antraciet voor Samurai Rituals. Maar dit jaar zijn de kleuren weer terug.

De Rituals cadeaupakketten zijn er in S, M, L en XL varianten. En er is de speciale Ritual Advent 2D kalender.

CADEAUPAKKETTEN, VERRAS JE COLLEGA OF MEDEWERKER MET RITUALS.
Met de RITUALS cadeaupakketten krijg je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Wat is er leuker dan iemand een verwenmoment cadeau doen?

CADEAUPAKKETTEN VOOR MANNEN
Met een cadeaupakket voor hem zit je altijd goed. De stoere Samurai cadeaupakketten zijn speciaal voor hem. Maar ook de Hammam is geschikt als cadeau voor mannen en vrouwen.

ONTSPANNINGSPAKKETTEN VOOR VROUWEN
Een RITUALS verwenpakket voor vrouwen kan uit verschillende producten bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een bodyscrub, een heerlijk geurende douchegel, -olie of -schuim, een rijke bodycrème en geurstokjes. Of kies een pakket waar ook een geurkaars bij zit: perfect als de vrouw aan wie je dit geeft van badderen houdt. Maak het ontspanningspakket helemaal compleet met onze zachte badjassen, handdoeken of reis- en toilettassen.

VERWENPAKKETTEN VOOR DE FEESTDAGEN
Ook tijdens de feestdagen zijn de RITUALS geschenksets perfect om aan iemand cadeau te doen. Verkrijgbaar met verschillende luxe producten in meerdere maten. Met zo’n verrassing onder de boom weet je zeker dat de ontvanger helemaal ontspannen het nieuwe jaar in gaat. De cadeausets zijn verpakt in een luxe bewaardoos en zijn klaar om direct weg te geven. Maar natuurlijk ook compleet te maken met baddoek, badjas of luxe reistas.




X-masgiftsonline gebruikt cookies uitsluitend om bezoek en samenstellen of kiezen van een kerstpakket mogelijk en gemakkelijker te maken. Zodat je ingelogd blijft tijdens een bezoek, de winkelwagen wordt onthouden, laatste bezoek wordt bijgehouden, laatste pagina die je hebt geopend, etc. Wij verstrekken geen informatie aan derde partijen met uitzondering van gegevens noodzakelijk voor de verzending van het pakket naar eventuele huisadressen.