X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Terug

Wabi sabi servies





01 februari 2017

Wabi Sabi?!


 

We kunnen ons zo voorstellen dat je hier nog nooit van hebt gehoord... Deze Japanse levensfilosofie opent onze ogen voor de schoonheid van het imperfecte. En naast dat je dit kunt toepassen op je manier van leven, kun je dit natuurlijk ook goed toepassen in je interieur! Neem dit imperfecte servies bijvoorbeeld. Deze beauties zijn toch véél stijlvoller dan zo'n saai hagelwit servies?

Zoek op thema Wabi-sabi en vindt alle leuke items van deze trendy serviezen.

Handgemaakt!

Het lijkt mislukt, maar schijn bedriegt. Het bordje is met de hand gemaakt en bedrieglijk mooi afgewerkt. Juist de imperfectie geeft deze handgemaakte items een unieke schoonheid.



X-masgiftsonline gebruikt cookies uitsluitend om bezoek en samenstellen of kiezen van een kerstpakket mogelijk en gemakkelijker te maken. Zodat je ingelogd blijft tijdens een bezoek, de winkelwagen wordt onthouden, laatste bezoek wordt bijgehouden, laatste pagina die je hebt geopend, etc. Wij verstrekken geen informatie aan derde partijen met uitzondering van gegevens noodzakelijk voor de verzending van het pakket naar eventuele huisadressen.