X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Terug

Rituals adventskalender 2023 nu te bestellen!





08 september 2023
De Rituals adventskalender 2023 is speciaal ontworpen om je te verwennen tijdens de feestdagen. Achter elk deurtje vind je een verrassing, variërend van bad- en doucheproducten tot heerlijke geurkaarsen en verzorgende crèmes. Het belooft een ware ontdekkingsreis te worden vol met de kenmerkende geuren en verzorgende formules waar Rituals bekend om staat.

De adventskalender is niet alleen perfect om jezelf mee te verwennen, maar ook een geweldig cadeau-idee voor familie en vrienden. Het biedt de mogelijkheid om iedere dag een nieuw product te ontdekken en te genieten van de luxe verzorging van Rituals.

De Rituals adventskalender 2023 is nu te bestellen en vanaf 1 oktober te leveren. Wees er snel bij, want deze populaire kalender is vaak snel uitverkocht. Mis deze kans niet en zorg ervoor dat je jouw exemplaar bemachtigt voor de feestdagen beginnen!

Geniet van een magische en verwennende decembermaand met de Rituals adventskalender 2023.
X-masgiftsonline gebruikt cookies uitsluitend om bezoek en samenstellen of kiezen van een kerstpakket mogelijk en gemakkelijker te maken. Zodat je ingelogd blijft tijdens een bezoek, de winkelwagen wordt onthouden, laatste bezoek wordt bijgehouden, laatste pagina die je hebt geopend, etc. Wij verstrekken geen informatie aan derde partijen met uitzondering van gegevens noodzakelijk voor de verzending van het pakket naar eventuele huisadressen.