X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Terug

Story Tiles wandtegels






20 juli 2018
StoryTiles maakt kunst op tegels en hout. Elk design heeft een grappige twist, waarin klassieke concepten contrasteren met moderne elementen. Alle StoryTiles producten worden ambachtelijk gemaakt in Nederland, vanuit de thuisbasis in Amsterdam.

ER WAS EENS EEN TEGEL..
Het bedrijf is gestart in 2013 met een crowdfundcampagne en heeft meer dan 200 verkooppunten over de hele wereld.

HET MAAKPROCES
Keramieken tegels worden al sinds de 16e eeuw gemaakt in Delft en omstreken. StoryTiles eert deze traditie en creëert miniatuurverhalen op tegels. Alle tegels worden in Nederland ambachtelijk gebakken op hoge temperatuur. De kunstwerkjes zijn dus hitte- en waterbestendig waardoor het bijzondere design levenslang mee gaat.

HET PRODUCT
Elk ontwerp is met de hand gebakken en daarmee uniek. De tegels worden geleverd met een ophangsysteem.





X-masgiftsonline gebruikt cookies uitsluitend om bezoek en samenstellen of kiezen van een kerstpakket mogelijk en gemakkelijker te maken. Zodat je ingelogd blijft tijdens een bezoek, de winkelwagen wordt onthouden, laatste bezoek wordt bijgehouden, laatste pagina die je hebt geopend, etc. Wij verstrekken geen informatie aan derde partijen met uitzondering van gegevens noodzakelijk voor de verzending van het pakket naar eventuele huisadressen.