X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Terug

Innovaties in themalijnen food










19 juli 2017
Elk jaar ontwikkelen onze foodleveranciers innoverende producten. Deze producten zijn leuk, lekker en hebben een gemakkelijke bereidingswijze.


Chocolate bars

Deze chocolate bars zijn bijzonder lekker en spelen in op de trend van speelse en eigenwijze chocolade merken. Verkrijgbaar in 4 bijzondere smaken: melkchocolade brownie, witte chocolade karamel zeezout, melkchocolade stroopwafel, pure chocolade met puur crisp

De repen zijn UTZ gecertificeerd en dus lekker duurzaam! Maar ze doen nog meer goed: van elke verkochte Fair & Share reep gaat € 0,05 naar een goed doel. Driedubbel lekker dus!

Ovenbites

Hartige zoutjes in de smaak zeezout-peper. Heerlijk om op te warmen in het speciale ovenbakje voor nog meer smaak! Lekker bij de borrel!

Havermuffins & Karamelcake in a cup

Met deze mixen zet je snel een lekkere havermuffin of een karamelcake op tafel. Gewoon in je eigen mokje even in de magnetron! De havermuffin is ook erg lekker als snel ontbijtje. Tip: serveer er een toefje (kaneel)slagroom bij. Bekijk het filmpje voor de bereiding.


S'mores


De trend vanuit Amerika: s’mores zijn warme, gesmolten marshmallows met chocolade. Een zalige combinatie die je lekker scoopt (dipt) met een chocolate chip cookie. Even in de oven in het speciale bakblik en smullen maar! De naam betekent ‘some more’. Want eenmaal geproefd, dan wil je nog meer! 

Bekijk het filmpje voor de bereidingswijze.


Rustieke speltcrackers


Heerlijk krokante crackers gemaakt van spelt. Gemaakt volgens de traditie vanuit Zweden. Het ronde brood wordt gebakken en daarna aan een stok gehangen om te drogen. Vandaar het ronde gat in het midden. Deze crackers zijn heerlijk met zowel zoet als hartig beleg. Denk aan jam en mascarpone of roomkaas met gerookte zalm. Of breek de cracker in stukken voor op de borrel- of kaasplank.


Broodmix in bakblik


De innovatie van het jaar: vers brood bakken! Met deze heerlijke broodmix zet je gemakkelijk een vers brood op tafel. Meng de mix met water, roeren, rijzen, even wachten en bakken! Check het filmpje voor een uitgebreide instructie.


Tip: varieer eens door verse noten, zongedroogde tomaatjes, muesli of pompoenpitten door de mix te mengen. Of bestrooi het brood met extra zaden en pitten voor het bakken.


Fruitwater

Een heerlijke sap met minder calorieën in de frisse smaak appel & munt.


Uitdeel box chocolade praline bonbons


Dit vierkante doosje bevat crunchy chocolade praliné bonbons, verpakt in een feestelijk zilver folietje. Extra leuk: de verpakking is ook een uitdeelschaaltje met een mooie bedrukking aan de binnenzijde. Wel zo feestelijk!



Cup koekjes kaneel


Deze lekkere kaneelkoekjes zijn niet alleen lekker, je kunt ze ook leuk presenteren op de rand van je mokje. Dus… koekje erbij?

X-masgiftsonline gebruikt cookies uitsluitend om bezoek en samenstellen of kiezen van een kerstpakket mogelijk en gemakkelijker te maken. Zodat je ingelogd blijft tijdens een bezoek, de winkelwagen wordt onthouden, laatste bezoek wordt bijgehouden, laatste pagina die je hebt geopend, etc. Wij verstrekken geen informatie aan derde partijen met uitzondering van gegevens noodzakelijk voor de verzending van het pakket naar eventuele huisadressen.