X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Terug

Taljsten 100% Swedish







14 februari 2017

De producten van Taljsten zijn gemaakt van natuurlijke materialen als steen, glas en kurk en zijn een lust voor het oog. De bijzondere verpakkingen maakt deze producten tot een ideaal geschenk voor iedereen die kwaliteit en originaliteit kan waarderen. Wij zijn er in ieder geval helemaal weg van.

Steengrill met onderzetter Steksten
Steen wordt al eeuwen gebruikt om eten te bereiden. Dankzij de natuurlijke olie-achtige oppervlakte is aanvullend vet of zout niet nodig voor, tijdens en na het bakken. Deze steengrill is perfect geschikt voor 4 personen om heerlijk te grillen, gedurende een half tot een heel uur nadat het uit de oven is gekomen.


Täljsten Varm o Kall Hot & Cold Stone
Een zeer exclusief en kwalitatief bijzonder product.
Deze steen kun je zowel verhitten als koelen om zo je gerechten optimaal te presenteren. Je zult echt verrast worden door dit prachtige product. De verpakking is al een lust om te zien en wanneer je het voelt weet je ook direct met welke kwaliteit je te maken hebt.
Je kunt het gebruiken tijdens het bereiden van gerechten om iets warm of koud te houden, maar ook als presentatie is het natuurlijk uitermate geschikt.

Wijnkoeler met onderzetter kurk Vinkylare
Deze wijn- en champagne cooler (speksteen) combineert elegantie en efficiency en maakt het tot de perfecte aankleding voor de prachtig gedekte tafel.Vanaf nu is er nog maar een cooler welke de tafel siert. IJs is niet meer nodig en dus ook geen druppels meer op de tafel.

The Stenkall Brun cooler set
Deze bijzondere set bestaat uit drie natuurlijke materialen; steen, kurk en glas. Deze coolerset combineert de functies van optimaal proeven en koelen op de juiste temperatuur voor bijvoorbeeld whisky, wodka of gin.
Het glas met de bijzondere vorm is ontworpen door Sofia Bergman en geeft een unieke beleving. Het glas is mondgeblazen in Zweden en ligt heerlijk in de hand.

The Stenkall Vit cooler set 
Deze bijzondere set bestaat uit drie natuurlijke materialen; steen, kurk en glas.
Met deze coolerset geniet je van verschillende gekoelde brandies en fruit likeuren, zonder ijs. De Stenkall Vit cooler set brengt de temperatuur naar 6 tot 8 graden, perfect dus!

Het glas geeft een unieke beleving en is mondgeblazen in Zweden.
Deze set bevat tevens twee kurken onderzetters.

8 Stenen voor whisky on the rocks
Whisky drink je op max. 10 graden celcius. Door gebruik te maken van deze ingevroren stenen bereik je deze perfecte temperatuur zonder tussenkomst van smeltwater van normale ijsklontjes. Hierdoor geniet je optimaal van de aroma’s en kracht van de whisky.

X-masgiftsonline gebruikt cookies uitsluitend om bezoek en samenstellen of kiezen van een kerstpakket mogelijk en gemakkelijker te maken. Zodat je ingelogd blijft tijdens een bezoek, de winkelwagen wordt onthouden, laatste bezoek wordt bijgehouden, laatste pagina die je hebt geopend, etc. Wij verstrekken geen informatie aan derde partijen met uitzondering van gegevens noodzakelijk voor de verzending van het pakket naar eventuele huisadressen.