Meest gestelde vragen

Wat u wellicht ook wilt weten!

Eigen keuze pakket

» Wat is MijnEigenPakket/MijnEigenKado?

MijnEigenPakket.nl / MijnEigenkado.nl zijn websites van X-masgiftsonline en zijn een keuzeconcept voor kerst- of cadeaupakketten Hét cadeau om uw medewerkers, relaties of vrienden eens echt te verrassen, motiveren, bedanken of belonen. Op www.mijneigenpakket.nl/www.mijneigenkado.nl stelt de ontvanger een kerstpakket of cadeaupakket samen uit het grootste assortiment (food- en nonfoodproducten, cadeaus, belevenissen, boeken en tijdschriftbonnen), online beschikbaar. Ook doneren naar goede doelen behoort tot de mogelijkheden. 

» Met wie kan ik contact opnemen als de website niet goed werkt?

U kunt ons bellen op 0573-400393 7 dagen per week van 8.00 tot 22.00 uur. Mailen naar info@xmasgiftsonline.nl kan natuurlijk ook. Of gebruik de chat!

» Hoe wordt er om gegaan met een klacht?

Wij hechten enorm veel waarde aan kwaliteit en service gerichtheid, wij willen dat u tevreden over ons bent. Daarom doen wij er alles aan om uw klacht naar tevredenheid op te lossen en af te handelen. Wij zien uw klacht als een uitdaging en aanleiding om te verbeteren. Wanneer u niet tevreden bent over de verzending, de afhandeling van uw bestelling of de manier waarop wij u te woord hebben gestaan, dan kunt u over deze afhandeling een klacht indienen. U kunt uw klacht indienen door een mail te sturen naar info@xmasgiftsonline.nl.


« Terug
X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.